Sensitherapie plus & Acces Bars methode

Sensi therapie is een therapievorm die enorm effectief is en veelomvattend is. Zeker in de huidige tijd waarin velen een verstoorde, innerlijke balans hebben. Stress, moeheid, angst heeft invloed hierop. Maar ook voeding en onverwerkte trauma's en zelfbeeld worden behandeld. Doelstelling is de innerlijke balans herstellen, door op zoek te gaan de oorsprong van de klacht, waardoor men weer in eigen kracht komt te staan.

Ben je op zoek naar meer rust en energie?

Als jouw lichaam en geest niet in balans zijn, kun je last krijgen van huidaandoeningen of andere lichamelijke, psychische en chronische klachten. Het doel van Sensi therapie is de balans tussen lichaam en geest weer te herstellen en het zelfgenezend vermogen aan te spreken. Met een Sensi behandeling merk je snel resultaat.

Sensitherapie bestaat uit diverse therapievormen. Het lichaam geeft aan waar de blokkades zitten, zowel fysiek als emotioneel. Hulpmiddel hierbij is een biosensor meting en een speciaal meetprotocol. Blokkades worden verholpen op fysiek en emotioneel vlak. Deze holistische kijk van therapie kijkt naar de mens als totaal. Sensitherapie zorgt dat balans weer terugkomt in lichaam en geest.

Ik geef Sensi therapie aan volwassenen en kinderen.

Sensitherapie geneest niet, noch de middelen, we scheppen slechts de omgeving waarin dit kan gebeuren. Er is dan ook geen sprake van medisch handelen in welke vorm dan ook.

Voor wie?

Bij verergering van klachten bij bestaande auto-immuunziektes

Bij allergieen

Bij Stress/burn-out gerelateerde klachten

Bij voeding gerelateerde klachten

Bij lichamelijke klachten waar de reguliere gezondheidszorg geen of onvoldoende antwoord op heeft

Je inzicht wilt krijgen in je eigen thematiek(bewustwording)

Als je sterk gevoelig bent voor de stemmingen van anderen

Je ongemakkelijk voelt bij veel drukte

Bij overgevoeligheid in vorm van ADHD,ADD,HSP, Nieuwetijdskinderen

 

Inge's Beauty Lounge; natuurlijke schoonheid op zijn best! Puur en eerlijk.